חציל מאודה עם ירקות בטמפורה

3 תגובות לפוסט

  1. טלי.ג.א. הגיב:

    מעולה. והטמפורה יצאה מציין בלי סודה ועם מעט אבקת אפיה. תודה

  2. טל הגיב:

    הטמפורה יצאה נוזלית מאד האם היחסים בין המים לקמח נכונים ?

    • אורי שביט הגיב:

      כן, מוזר, אני לא בטוחה שהיחס נכון כי בהוראות כתוב שהבלילה צריכה להיות סמיכה (זה מתכון של יוסי שטרית פשוט). בכל מקרה, ניתן להוסיף קמח עד להגעה למרקם הרצוי, כזה שיכול לעטוף את החציל. מצטערת על הטעות!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |