שטרודל "גבינה" אישי עם פירות אדומים

2 תגובות לפוסט

  1. סמדר הגיב:

    היי. שוב אני:) מתכוונת להכין גם את זה:) כשאת כותבת שמן צמחי- אפשר להשתמש בשמן קוקוס? לפודינג וגם להברשה או לאחד מהם? יש לי גם קנולה אך מנסה להמעיט להשתמש בו. תודה

    • אורי שביט הגיב:

      נהדר! אני מעדיפה שלא כי הוא מאד שומני אז לא ממליצה. עדיף שמן רגיל – אני משתמשת בחמניות או זרעי ענבים.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |