סדנת בישול תאי עם עדי עליה ואורי שביט
** עקב הביקוש נפתח מועד נוסף – יום שלישי 5.6.18 בשעה 18:00 **
המסורת נמשכת וגם השנה תתקיים סדנת בישול תאי טבעונית עם המאסטרית עדי עליה, מהרו להירשם!
עדי עליה, מאסטרית לבישול תאי ומחברת הספר והבלוג "סאנוק", מגיעה לביקור השנתי שלה בישראל ומקיימת זו השנה השישית ברציפות, סדנה טבעונית בשיתוף פעולה עם אורי שביט. בסדנה לומדים מתכונים מעניינים ומגוונים מהמטבח התאי הנפלא והמרתק, לצד שיטות עבודה, חומרי גלם וטיפים חשובים, כדי שתוכלו להכניס אליכם למטבח את הניחוחות והטעמים האותנטיים מן המזרח. הביקוש לסדנאות הללו גדול – מהרו להירשם!
הסדנה תתקיים ביום שלישי 5.6.18 בשעה 18:00 ותארך כ-4 שעות.
רחוב תושיה 10 תל אביב, קומה 2 מצד שמאל (דלת כחולה), בלופט של גבריאל.
קיום הסדנה מותנה במינימום נרשמים. לצערנו לא נוכל לקבל ביטולים אחרי ההרשמה.
נתקלתם בקשיים בהרשמה? נסו דרך הקישור הזה
תגיות: תאילנדי, סדנת בישול, עדי עליה
קטגוריות: פוסט נבחר
האם הסדנה מתאימה לצליאקים (אוכל ללא גלוטן)?
תודה
היי, המתכונים יהיו ככל הנראה רובם (אם לא כולם) נטולי גלוטן, למעט רוטב סויה שניתן להחליף בבית ברוטב ללא גלוטן. אבל מי שצליאקי לא יוכל לטעום מהמנות וכמובן שהמטבח במקום לא סטרילי..
היי אורי, אשמח לדעת אם תתקיימנה סדנאות נוספות בחודש, חודשיים הקרובים, תודה.
היי ג'ני, סדנאות בישול מתקיימות כל העת אבל סדנה תאילנדית בדרכ רק פעם בשנה, כשעדי מגיעה לישראל 🙂