מאיפה החלבון? סדנה לחובבי ספורט וכושר בסימן הסרט The Game Changers
חגי לפלר ("הספורטאי הטבעוני") ואורי שביט ("טבעוניות נהנות יותר"), בשלנים וחובבי כושר גופני, מתאחדים לסדנה ייחודית שמוקדשת לקשר בין ספורט, תזונה וחלבון מהצומח. כמובן שיהיה הרבה אוכל טעים
הסדנה תתקיים ביום שישי 24.1.20 בשעה 10:00 בדרום תל אביב. להרשמה לחצו כאן
השילוב של תזונה מהצומח וספורט הצליח להוכיח את עצמו כמשפר ביצועים ואסתטיקה אצל ספורטאי עילית וחובבי ספורט רבים. בסדנת בישול ראשונה מסוגה בסימן הסרט החדש והמצליח The Game changers, נלמד להכין מגוון של מנות טעימות, יום יומיות וקלות להכנה, שיעזרו לכם להגיע אל היעד שבו אתם מעוניינים. אם אתם חובבי ספורט או ספרטאים מקצועיים ומוצאים את עצמכם מתחבטים בסוגיות בוערות מעולם הספורט והתזונה הצמחית כמו:
- מאיפה משיגים חלבון?
- מה אוכלים אחרי אימון?
- כמה חלבון יש בטופו?
- איך אפשר להתחטב רק מתזונה טבעונית?
הסדנה שלנו בדיוק בשבילכם! מהסדנה תצאו עם המון ידע וכלים משמעותיים לאורח חיים טבעוני, בריא וספורטיבי; עם מתכונים, גיוונים ורעיונות למנות ראשונות, ממרחים, מנות עיקריות ואפילו משהו מתוק; ועם תפריט טבעוני לדוגמא שיעזור לכם להגיע או לשמור על היעדים הספורטיביים שלכם.
על המנחים:
חגי לפלר – כותב הבלוג "הספורטאי הטבעוני" ובוגר לימודי תזונת ספורט במכללת וינגייט. ספורטאי סיבולת בעברו ומכור לחדרי כושר.
אורי שביט – כותבת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר" ומחברת רב המכר "המטבח הטבעוני שלי". מומחית לקולינאריה טבעונית ומתאמנת בקביעות במכון כושר, בריצה ובתרגולי יוגה.