קינוח בכוס: עוגת גבינה טבעונית עם ריבת פירות יער

2 תגובות לפוסט

  1. אודי הגיב:

    שתי שאלות:
    1. האם ניתן להכין את הריבה יום מראש? כמה זמן מחזיקים רכיבי המנה (קרם, ריבה ותחתית) במקרר מהכנתם?
    2. האם עדיף להרכיב את הקינוח כשהקרם והריבה קרים או שאפשר להרכיב אותו מיד אחרי סיום הקרם? אני מכין ריבת תפוחים במקום פירות יער וחושש שהיא תשקע לתחתית הכוס אם הקרם לא יהיה מוצק מספיק… בטעם זה לא יפגע אבל במראה כן.

    • אורי שביט הגיב:

      היי אודי, לא ניסיתי אבל נשמע לי שעדיף לא לקחת סיכון ולהרכיב לפני ההגשה. בהחלט ניתן להכין את הריבה יום מראש וגם את יתר המרכיבים. לאטום היטב במקרר שלא יתפוס ריחות.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |