כנאפה מתוקה גם כשהיא טבעונית

19 תגובות לפוסט

  1. זוהר הגיב:

    נראה מדהים! שאלה: הטופו-משי "נמס" או משנה איכשהו את המרקם שלו? מניחה שזה לא כמו כנאפה מקורית אבל תוהה לגבי המרקם הסופי..

    • אורי הגיב:

      היי, הטופו לא נמס (גם הגבינה של הכנאפה הלא טבעונית לא ממש נמסה) – הוא מקבל מרקם קצת יותר רך וגמיש כזה וכמובן מתחמם. זה יוצא ממש טעים וכיפי, יותר קליל מהגבינה.

  2. איה הגיב:

    היי,
    באזור שלי מצאתי רק שערות קדאיף מיובשות, אני יכולה להשתמש בהן במתכון?

    • אורי הגיב:

      לצערי זה לא מתאים.. בדרך יש טריות קפואות בסופרים הרגילים.

      • אירית הגיב:

        אז אולי זה הסוד. השתמשתי בשערות קדאיף מיובשות ויצאה תוצאה כל כך מחרידה, שהכל עף לפח.
        ניתן לזה עוד הזדמנות עם השערות הקפואות.

      • Neb הגיב:

        דווקא יצא לי מדהים עם המיובשות (כי זה מה שהיה). אולי עם הקפואות זה אפילו יותר טוב, אבל גם היבשות עבדו. פשוט הוספתי להן קצת מים ואת אחת מכפות שמן הקוקוס לפני ששמתי במחבת. תודה על מתכון קל להפתיע:)

        • אורי הגיב:

          היי, איזה יופי! מסכימה לגמרי, מאז פרסום המתכון כבר הכנתי אותו עם אטריות מיובשות וגם באפייה בתנור במקום בטיגון. כיף שאהבת!

  3. גילה הגיב:

    אפשר להשתמש בטופו של קדיתא?

  4. שרית הגיב:

    היי –

    במה ניתן להשתמש במקום טופו משי ?
    לצערי לא מוצאת אותו… ):
    או לחילופין – במה ניתן להמירו – אולי ברכיב שווה אחר ?

    • אורי הגיב:

      היי שרית, חבל! לטעמי הוא מושלם למשימה. יש בחצי חינם, טיב טעם, מזרח מערב.. אלה חלק מהמקומות. לגבי החלפה שלו, אני מניחה שאפשר לנסות להכין קרם קשיו או להשתמש באחת הגבינות הטבעוניות שנמכרות בסופרים.

  5. סיון וולפצון הגיב:

    מה זה מי זהר?(;

    • אורי הגיב:

      היי סיון, זה נוזל ארומטי שמופק מפרחי הדר, דומיננטי מאד ולכן צריך להשתמש בו במתינות ואז הוא נפלא 🙂

  6. סממדר הגיב:

    סורבה עם מי חלבון בבקשה

  7. פרח הגיב:

    תודה! איזה מתכון מסקרן. שאלה – האם יהיה אפשר להשתמש באטריות אורז דקיקות אחרי שהושרו במים רותחים? אין אטריות קדאיף במדינה בה אני גרה.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |