פותחים שנה חדשה: ראש כרוב שלם במילוי לוביה ודלעת

10 תגובות לפוסט

  1. Iris Mishly () הגיב:

    היי אורי, נראה נפלא! האם חייבים לטחון את הלוביה או שיש אפשרות לבשל אותה שלמה?

    • אורי הגיב:

      היי, תודה! הלוביה צריכה להיות מבושלת מראש. רק אחרי הבישול מועכים או טוחנים אותה. מקווה שעכשיו ברור 🙂

  2. סיגלית הגיב:

    שמים את הכרוב ברוטב כשהצד שמילאנו כלפי מטה?

    • אורי הגיב:

      היי סיגלית, לא! המילוי כלפי מעלה וזה בסדר שהוא לא מכוסה בנוזל. תקחי מעט מהנוזל עם כף ותצקי עליו מלמעלה ותכסי במכסה. בהצלחה!

  3. סיגלית הגיב:

    תודה! ינוסה בחג 🙂

  4. ענת הגיב:

    יש אפשרות להכין את הכרוב הממולא יום קודם ולבשל אותו רק ביום הארוחה? (מניחה שכן, אבל מוודאת).
    וגם- 800 עגבניות מרוסקות זה פאסאטה?

    • אורי שביט הגיב:

      1. אני באמת לא רואה סיבה שלו, רק תעטפי אותו היטב.
      2. כן אפשר פאסאטה ואפשר גם משימורים (הבקבוקים זה 700 גרם אבל לא נורא)

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |