סדנת בישול חורפית-אביבית עם אורי שביט
נפתחה ההרשמה לסדנה שסוגרת את החורף ופותחת את האביב, ואתם מוזמנים להצטרף!
בלופט מרהיב בליבה הפועם של תל אביב נבלה יחד ערב שכולו אוכל באווירה נעימה ואינטימית, עם שפע חומרי גלם, תבלינים ארומטיים ועשבי תיבול טריים שאביא מהשוק. נכין מנות טעימות ומחממות, נדבר, נשתה קאווה וכמובן שנהנה יותר 🙂 נטבול לחם טרי בממרחים קרמיים, נכין תבשילים וקציצות ונפרד בסוף הערב עם משהו מתוק.
הסדנה תתקיים ביום שני 26.2.18 בשעה 19:00
בסדנה ניתן יהיה לרכוש את הספר החדש "המטבח הטבעוני שלי" במחיר מבצע של 50 ש"ח בלבד
צילום תמונה ראשית: רויטל טופיול
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים
משך הסדנה 3-4 שעות
המקום – "קאסה שולוב", הרצל 97 תל אביב, קומה 2 מצד ימין. בבניין אין מעלית.
חניה ברחובות הסמוכים או בחניונים.
מעוניינים בסדנת בישול פרטית אצלכם בבית? כתבו אלי
תגיות: סדנת בישול, לימודי בישול, חורף
קטגוריות: פוסט נבחר
אורי שיהיה בהצלחה בסדנה, אני בצד הנכון כמוך , לא להתבייש מלהיות מיעוט שלא אוכלים בשר, מיעוט שהופך לגדול
קודם כל יש בבשר הורמונים, יש גם חשש שהוא מקולקל , אחת מרשתות השיווק, שלא ידעה שמצלמים , החליפו תאריכי תפוגה, וכן הכנתי לאחרונה סרטוני מחאה!
השקפת הצמחונים-מסוגלים לאכול תרנגול?:https://youtu.be/qdqakA6bCJ0
השקפת הצמחונים-תסתכלו לאפרוח בעיניים:https://youtu.be/Wkt6jU6jA_A
את בטח מכירה את טל גלבוע, מ"קירות שקופים", היא הביאה טלה חי לאחד מסניפי הסופר
וביקשה שייטחנו אותו, מחלקת הבשר נרתעה מזה וסירבה, זה פסיכולוגי, שהלקוחות ייראו משהו חי, נושם ומחייך
יחשבו פעמיים , וכן זה לא בריא לאכול, יש גם הורמונים מהזרקות, וחומרים נוספים, מה דעתך, איזה סרטון יותר משכנע?
כמה אנשים ובאיזה גילאים בדרך כלל מגיעים לסדנאות האלו?
הקבוצה של כ-15 משתתפים או קצת יותר ובגילאים בדרכ מאד מעורבים, כולם מוזמנים 🙂