עוגת יומולדת טבעונית: לוטוס בשגעון

20 תגובות לפוסט

  1. יניב הגיב:

    יקירה, בדקתי שוב את המתכון והוא מדויק. יתכן שהתנורים שלנו לא מגיעים בדיוק לאותה טמפ' כך שאפייה ב 170 מעלות +/- יתכן ותועיל. כפי שצינתי יש לבדוק לחות בסוף. בהצלחה!!! היא באמת טעימה כפי שהיא נראית 🙂

  2. גל הגיב:

    היי, התנור שלנו בד"כ שורף עוגות. שעה ב160 מעלות לא מספיק; היה צריך להשאיר עוד כ11 דקות כדי להגיע לתוצאה הרצויה.
    אולי באמת עדיף ב170 צלזיוס. ממליץ לתקן.

  3. ורד הגיב:

    מכניסים לתערובת הרטובה צנצנת שלמה של ממרח לוטוס?

  4. שרית הגיב:

    חשבתי להכין עכשיו לארוחת החג,
    האם יעבוד לדעתכם להחליף את צנצנת הלוטוס בתפוחים מקורמלים?
    אני מקרמלת עם חמאת קקאו, מחיות אגוזים ולפעמים עם בננה. לפעמים עם קרם קוקוס (לא כולם אצלי אוהבים את הטעם הקוקוסי).
    זה גם שומני, מייצב, ובעל טעם דומיננטי (אם כי לא כמו הלוטוס שאצלנו קצת מיצינו)?

    • אורי הגיב:

      היי שרית, נשמע מעניין אבל מכיוון שהמתכון הזה לא שלי, אני קצת חוששת להגיד שזה יעבוד. מה גם שבאמת קרם הלוטוס ממש סמיך ומוצק ולא נשמע לי שהתפוחים והתוספות האלה יגיעו לאותו מרקם. אם את אמיצה.. נסי וספרי איך יצא!

  5. מיטל הגיב:

    צריך להמיס את הממרח לוטוס או כמו שהוא לערבב עם הרטובים?

    • אורי הגיב:

      היי מיטל, עקרונית אין צורך להמיס, אלא אם את מרגישה שהממרח ממש קשה. הוא אמור להיות רך למדי.

  6. שובל הגיב:

    נראה מהממם, אפשרי להכין גם תבניות קטנות של מאפינס?

  7. ליטל הגיב:

    עוגה מושלמת מוצלחת ביותר לא האמינו לי שהיא "טבעונית" עכשיו מכינה אותה שוב בהזמנה ליומולדת של בכורתי האהובה.
    טיפ קטן: ברמי לוי יש את הממרח לוטוס של המותג ב 12.90
    קכי ה"אמיתי" עולה 30 וזה יוצא אותו דבר סתם חבל על הכסף
    תודה על המתכון המושלם

  8. ליטל הגיב:

    תקשיבו העוגה הכי חמה ברשת❣❣ לפעמים שאני ממהרת ולא רוצה לבוא בידיים ריקות אני מכינה בתבנית קטנה כמו עוגת הבית שמה רבע מכל דבר ומוסיפה לבלילה שוקולד ציפס ופקאנים אמאלה נדיררר❗
    תודה על מתכון מבורך 🙏

  9. שירן הגיב:

    היי, מה הגודל של הצנצנת לוטוס/ כמה גרם?
    תודה מראש

  10. הדס הגיב:

    היי, נראה נפלא, לא ממש הבנתי איך להדביק את הלוטוסים מסביב לעוגה. פשוט למרוח ממרח לוטוס ולהצמיד? זה יחזיק מעמד בנסיעה קצרה?
    תודה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי הדס – כמו שכתוב – מחלצים את העוגה מהתבנית ומורחים בעדינות בשכבה דקה של ממרח לוטוס. מדביקים מסביב עוגיות לוטוס ואת היתר מפוררים ומפזרים מעל העוגה.
      בנסיעה קצרה וזהירה בקופסא מתאימה, לא רואה סיבה שלא. בהצלחה!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |