קיץ טבעוני: סלט זוקיני מרענן

6 תגובות לפוסט

  1. יזהר הגיב:

    המתכון נשמע טוב ומסקרן. חסר לי מעט עוקץ מהכוון האגוזי כמו חופן קטן של פיסטוקים.

    • אורי הגיב:

      היי גרסיאלה, מכירה את המידע הזה (הוא לא חדש כמו שרואים בכתבה), הוא נכון לחלק מסוגי השמנים וממש לא לכולם. יש שמני כמהין איכותיים שאפילו רואים בבקבוק פרוסות כמהין שמושרות בשמן. בטעם אי אפשר לטעות – ובסלט הזה מרגישים אותו מאד והוא מעניין ומפתיע, לא הייתי חושבת על השילוב ולכן כל כך אהבתי את הרעיון. וזה גם טעים כמובן 🙂

  2. חדר כושר גוף ראשון הגיב:

    הזוקיני לא מבושלים אפילו קצת? זה לא כבד על הקיבה? מה תפקיד מי הקרח?

    • אורי הגיב:

      היי, לא הם לא מבושלים, זה סלט נא וממש לא כבד על הקיבה, ההפך, קליל ומרענן. לגבי מי הקרח, אשאל את השפית אבל לדעתי זה להוספת פריכות.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |