בראוניז טבעוניים הכי טובים בעולם

14 תגובות לפוסט

  1. יונית הגיב:

    זו לא כמות עצומה של סוכר? יש אפשרות למזער נזקים וגם שלא יהיה מתוק מידי?

    • רינה הגיב:

      זה מה שנקרא תפסת מרובה לא תפסת
      מצד אחד טבעוני אבל איפה הבריאות עם כמות כה עצומה של סוכר ושוקולד !

    • חופית הגיב:

      אני השתמשתי בחצי מכמות הסוכר ועדיי היה נורא מתוק אפשר אפילו רבע או פחות

  2. זוהר הגיב:

    הכנתי אתמול את הבראוניז. השתמשתי בקיסם כדי לראות האם הם מוכנים אחרי חצי שעה, והשארתי בתנור עד שהוא יצא קצת רטוב (ולא הרבה רטוב). לאחר שהתקרר, המסה שיצאה היתה יחסית לחה (אבל יציבה) ומאוד צמיגית. אני לא יודעת אם זה המרקם שהיה צריך להגיע אליו כי זה לא ממש מרגיש כמו בראוניז רגילים.
    מה דעתך?

  3. שרה הגיב:

    קודם על תודה רבה על השיתוף!
    יש לי שאלה אבל, אם אפשר 🙂
    יש מצב להכין את המרנג בבלנדר במקום במיקסר? פשוט זה כל מה שיש לי בבית :/
    תודה!! ☺

  4. איילת הגיב:

    ללא ספק מכל המתכונים שניסיתי עד היום מאז פרוץ הטבעונות- זה האיכותי ביותר, אבל…
    מתוק!!!!
    להלן שינויים שעשיתי ועבדו יפה:
    המסתי רק 200 גרם שוקולד (רק 2 חבילות)
    השתמשתי בחצי מכמות הסוכר במתכון
    המרתי את הקמח ב: 1 כוס קוקוס טחון, חצי כוס אבקת קקאו (כדי לחפות על הקטנת כמות השוקולד ובגלל המתיקות)+חצי כוס קמח כוסמין
    ויתרתי לחלוטין על השוקולד הקצוץ
    זה עדיין מאוד מתוק

  5. אופיר הגיב:

    היי, הטעם של הבראוניז מושלם!! הבעייה שלי היא שתמיד הלמעלה של הבראוניז נאפה אבל המרכז נשאר רטוב לחלוטין. אני אופה בתבנית אלומיניום. יש דרך לתקן את זה?

    • אורי הגיב:

      בגדול, בראוניז בדרכ אמורים להיות לחים במרכז ופריכים מלמעלה, זה המרקם שלהם. אבל רטוב לחלוטין נשמע לי בעייתי.. אשאל את רוהאן אם יש לו עצה.

      • רוהאן הגיב:

        הי. אני כמו אורי, אוהב בראוניז לחים מבפנים – זה מה שהופך אותם לנפלאים. אם זה רטוב מידי, אני יכול לחשוב על שני אלמנטים מיבשים וממצקים – האחד זה זמן האפייה , והשני כמות הקמח. צריך לשים לב עם שני אלי כדי לא לקבל עוגת שוקולד יבשה של ימי הולדת…

        יכול להיות גם ששווה לשחק עם התנור – לראות אם הוא מחמם חזק יותר למעלה מסיבה כל שהיא, מה שגורם לבראוניז להאפות יותר למעלה ופחות בפנים.

  6. נגה הגיב:

    היי. תודה על המתכון, יצא טעים מאוד ובהחלט אכין את העוגה הזו שוב.
    הבעיה היא שאני לא מצליחה להביא את מי החומוס למצב קשיח כפי שאת מתארת. אני משתמשת במיקסר חשמלי ידני, והתערובת פשוט נשארת נוזלית, רק קצת פחות ממה שהייתה בהתחלה. כתוצאה מכך העוגה יוצאת מאוד מתפוררת. יש לך רעיון מה אני עושה לא נכון?
    תודה!

    • אורי הגיב:

      היי נגה, נעזרת במדריך להכנת קצף החומוס? אני תוהה אם העניין הוא העוצמה של המיקסר, אולי הוא חלש יחסית ומצריך ערבול הרבה יותר ממושת.. בגדול אם את עוקבת במדויק אחרי ההוראות כאן, אין סיבה שזה לא יעבוד https://vegansontop.co.il/vegan-aquafava-meringue/

  7. שי שו הגיב:

    אשמח לעצה – פעם ראשונה שהכנתי ע"פ המתכון יצא מושלם, הקצף עמד, הקיפול הלך טוב והתוצאה מעולה.
    מאז הכנתי עוד פעמיים שלוש, בכל פעם הקצף נראה ממש טוב, אבל כשאני מתחילה לקפל את השוקולד הוא מתחיל להשבר… מיואשת.

    • אורי שביט הגיב:

      היי, קשה לדעת מה הסיבה אבל יכולות להיות כמה אפשרויות – או שהשוקולד חם מדי, או שאת מקפלת/מוסיפה במהירות גבוהה מדי או שהקף בכל זאת לא חזק מספיק.. נסי להיות רגישה לגורמים האלה, להקציף יותר ואני מקווה שזה ישפר את המצב.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |