מאפינס הפתעות עם שוקולד, פירות יער ואגוזים

6 תגובות לפוסט

  1. דפנה הגיב:

    הי אורי, נשמע מעולה! אפשר להחליף את רסק התפוחים בבננה בשלה אחת? תודה רבה!

    • אורי שביט הגיב:

      תודה דפנה! לא ניסיתי אבל לדעתי זה יעבוד. המרקם יהיה קצת יותר "כבד" והטעם קצת יותר של בננה, אבל אם זה לא מפריע לך, לכי על זה 🙂 אגב אם זה בגלל טעם תפוחי – הוא לא מורגש כלל!

  2. לימור הגיב:

    אפשר להשתמש רק בקמח לבן ולוותר על קמח כוסמין?

  3. מורן הגיב:

    נראה טעים ביותר! אם רוצים להכין כעוגה- כמה זמן צריך לאפות, ומה הכמות שתצא? ואם אין חלב צמחי ניתן להשתמש גם במים? תודה רבה

    • אורי שביט הגיב:

      תודה מורן! הם באמת כיפיים ביותר 🙂 לגבי תבנית ראיתי אצל קרין גורן את ההמרה הזו: 1 תבנית אינגליש = 1 תבנית עגולה בקוטר 20 = 6-8 מאפינס בתבנית שקעים בנפח חצי כוס.
      אני מניחה שמשך האפייה יהיה 30-40 דקות לפחות, צריך לבדוק עם קיסם. מים זה בסדר גמור אבל תוסיפי קצת פחות, שלא יהיה דליל מדי. אם יש מיץ תפוזים אולי עדיף (זה מן הסתם ישפיע על הטעם).

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |