גנאש שוקולד מריר, עוגיית תבלינים ופירות מקורמלים

10 תגובות לפוסט

  1. נעמה הגיב:

    היי,
    יש בחנויות כמה מוצרים הנושאים את השם קרם קוקוס עם אחוזי שומן שונים.
    כמה אחוזי שומן נדרשים מקרם הקוקוס בו השתמשתם?
    תודה!

    • אורי הגיב:

      היי נעמה, למיטב ידיעתי מוצר בשם "קרם קוקוס" הוא בדרך כלל אותו מוצר – זה האחוז הגבוה ביותר של שומן, מהמיצוי הראשון של הפרי והוא גם סמיך יותר. האחרים הם "חלב", "נוזל" או "מי קוקוס" – להם באמת יש אחוזי שומן שונים, בהתאם לשלבי המיצוי של הכנתם. כאן משתמשים בקרם, השמן יותר.

  2. הילה הגיב:

    היי,
    אני מעוניינת להכין את העוגיות הסופ"ש אבל לא תהיה לי ככל הנראה נגישות לחנות טבע עד אז ואין לי מהיכן להשיג פולי קקאו.
    האם יש משהו שיכול להחליף את זה במתכון?
    (דרך אגב אם זה עוזר,יש לי קקאו רגיל)

    תודה! 😀

    • אורי הגיב:

      היי הילה, את יכולה להוסיף כף אבקת קקאו ולהשמיט את הפולים – זה כמובן לא אותו אפקט, אבל יהפוך את העוגיות ליותר "שוקולדיות" אם בא לך.

  3. ליאור הגיב:

    נראה נהדר. לכמה מנות זה מספיק?
    הפירות אמורים להיות חמים מהתנור או יכולים לחכות כמה שעות?

  4. גיל הגיב:

    האם אפשר להשתמש בחלב קוקוס במקום בקרם קוקוס לגאנש?

    • אורי הגיב:

      אפשר, אך הוא דליל יותר ושומני פחות, לכן כדאי להשתמש בפחות כדי שהתערובת לא תתקבל דלילה מדי.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |