מתכון לימי קורונה: קציצות ירק אפויות

14 תגובות לפוסט

  1. מיטל הגיב:

    האם אפשר להחליף בירק אחג אם אין בקצוי?

  2. רחלי הגיב:

    יצא לנו פחות ירוק משום מה, אבל טעים לאללה
    רציתי להכניס לתגובה תמונה, אבל אין אפשרות, אז תדמייני את הקציצות עם חריף אדום מלמעלה ועליו פטרוזלייה 🙂

  3. רונית הגיב:

    ואווווי אורי יצא מעולה. פעם ראשונה נפגשת עם בוקצוי ונהנתי מכל ביס.
    קל, פשוט, טעים ובריא.

  4. יעל הגיב:

    בדךר להכין, ורוצה לנסות עם עלי ברוקולי ביחד עם תרד ומונגולד.. מה אומרת, יעבוד לדעתך ?
    וגם הייתי שמחה להכניס לרוטב.. אחד מהרטבים שלך יכול להתאים כאן לדעתך, אהובה ויקרה..
    תודה על כל המתכונים המעולים שלך… ממש !!!

    • אורי שביט הגיב:

      תודה רבה!! כן בטח אפשר להוסיף עלי ברוקולי. לגבי רוטב – אחרי האפייה אפשר להכניס לרוטב עגבניות אבל לבישול קצרצר. או לחבר ביניהם על הצלחת. או להגיש עם מטבל כלשהו. ותודה על המילים הטובות!!

  5. איה הגיב:

    יש ירק אחר שאפשר להכניס במקום עגבניה?🙏

  6. קלוש אילן הגיב:

    באיזה טפרטורה

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |