"ריזוטו" גריסים לימוני עם אפונה, כרישה ויין לבן

5 תגובות לפוסט

  1. הילה הגיב:

    אורי שלום,
    ראיתי במתכון שלך להנביט אפונה יבשה,
    גם בחנות התבלינים שמוכרים במשקל האפונה היא חצויה ומאוד קשה עד בלתי אפשרי להנביט אותה.
    איך את מנביטה? איזה סוג ואיפה את קונה אפונה להנבטה?
    תודה
    הילה

    • אורי הגיב:

      היי, האמת שלא זכור לי שהנבטתי אפונה.. זאת היתה לדעתי כוסמת ירוקה 🙂 יכול מאד להיות שגם החצויה נובטת (כמו שאפשר להנביט עדשים כתומות חצויות) אבל לא ניסיתי..

  2. אילנה הגיב:

    אהבתי , אולי קצת פחות לימון … 😉

  3. שמעון הגיב:

    יצא לי מאוד שונה מהתמונה שפירסמת – הרבה יותר דייסתי ומושי, אבל הטעם מדהים וזה מה שחשוב!

    • אורי הגיב:

      היי, אני מניחה שזה פועל יוצא של בישול יתר של הגריסים, הם בדרך כלל יוצאים די "אחד אחד"

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |