פאינה או פרינטה: לביבות חומוס איטלקיות

3 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    נראה נפלא,
    האם אפשר להחליף את העגבניות המיובשות בעגבניות רגילות?
    במיובשות יש חומר משמר ולהכין לבד זה כבר התארגנות ….

    • אורי הגיב:

      תודה 🙂 אני מאמינה שכן אבל זה ייתן תוצאה שונה. תרוקני את העגבניות מהמיץ והגרעינים ותפחיתי קצת מכמות המים (כי יש בהן הרבה נוזלים). עדכני איך יצא!

    • מרב הגיב:

      נראה נפלא!!! תודדה אורי

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות