פאינה או פרינטה: לביבות חומוס איטלקיות

5 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    נראה נפלא,
    האם אפשר להחליף את העגבניות המיובשות בעגבניות רגילות?
    במיובשות יש חומר משמר ולהכין לבד זה כבר התארגנות ….

    • אורי הגיב:

      תודה 🙂 אני מאמינה שכן אבל זה ייתן תוצאה שונה. תרוקני את העגבניות מהמיץ והגרעינים ותפחיתי קצת מכמות המים (כי יש בהן הרבה נוזלים). עדכני איך יצא!

    • מרב הגיב:

      נראה נפלא!!! תודדה אורי

  2. סילבי הגיב:

    היי אורי,
    קריטי שקמח החומוס נא או שאפשר עם קמח חומוס קלוי?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |