קדרה מהירה של עדשים, פטריות וערמונים

9 תגובות לפוסט

  1. לינוי הגיב:

    מה אפשר במקום שמרי בירה וחומץ בלסמי אם אני לא מתחברת? (אני לא צמחונית/טבעונית)

  2. יקי הגיב:

    תבשיל טעים… הוספתי קוביות טופו יצא מאוד טעים.
    שאלה, האם הבישול בסיר סגור או פתוח? נשארו לי נוזלים בתבשיל, למרות שהוספתי 3 כוסות מים כמו במתכון?

    תודה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי, אחרי הרתיחה הראשונה מכסים. צריך להישאר מעט נוזל, אבל לא מרק 🙂

    • אורי שביט הגיב:

      עכשיו כשאת שואלת אני גם תוהה, אני חושבת שכיסיתי, אבל אפשר לכסות חלקית כדי שחלק מהנוזלים יתאדו. בכל מקרה התבשיל לא יבש, יש בו קצת נוזלים (אבל לא מרק)

  3. מיכל הגיב:

    הי
    תודה על המתכון!

    איזו כמות עדשים יש להשרות בשביל להגיע לכוס וחצי מושרית?

    • אורי שביט הגיב:

      היי מיכל, במתכון העדשים לא מושרות ולא חייבים להשרות, אם את רוצה להשרות אין בעיה – אפשר גם להסתפק בהשרייה של שעה. הכמות לא תגדל משמעותית וגם במתכון כזה אין חשיבות גדולה לדיוק בכמות. בהצלחה!

  4. שרה הגיב:

    מה אפשר לשים במקום ערמונים?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, אין לערמונים תחליף מדויק, אפשר לחשוב להשמיט אותם ולהוסיף יותר פטריות מכמה סוגים. עוד אפשרות היא להוסיף פלחי בצל סגול צלויים בתנור.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |