קדרה מהירה של עדשים, פטריות וערמונים

5 תגובות לפוסט

  1. לינוי הגיב:

    מה אפשר במקום שמרי בירה וחומץ בלסמי אם אני לא מתחברת? (אני לא צמחונית/טבעונית)

  2. יקי הגיב:

    תבשיל טעים… הוספתי קוביות טופו יצא מאוד טעים.
    שאלה, האם הבישול בסיר סגור או פתוח? נשארו לי נוזלים בתבשיל, למרות שהוספתי 3 כוסות מים כמו במתכון?

    תודה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי, אחרי הרתיחה הראשונה מכסים. צריך להישאר מעט נוזל, אבל לא מרק 🙂

    • אורי שביט הגיב:

      עכשיו כשאת שואלת אני גם תוהה, אני חושבת שכיסיתי, אבל אפשר לכסות חלקית כדי שחלק מהנוזלים יתאדו. בכל מקרה התבשיל לא יבש, יש בו קצת נוזלים (אבל לא מרק)

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    ג'ינג'ית - מטבח ישראלי טבעוני
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט