בוקר טוב: מאפה תות-בננה עם שיבולת שועל

12 תגובות לפוסט

  1. אילנה הגיב:

    למען הסר ספק, את התותים והבננות שמים בתבנית, ועליהם שתי התרכובות? ציינת 3/4 של התותים, ומה עושים עם ה1/4 הנותר? להוריד את רמת המתיקות אפשר לקחת חצי חלב וחצי מים?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, כן זה סדר הפעולות. שכחתי לכתוב – את התותים מפזרים מלמעלה לפני האפייה. לגבי המתיקות – אם החלב לא ממותק אז המאפה לא ייצא כל כך מתוק, אבל אם את מעדיפה כמובן שאפשר להחליף במים.

    • עינבר הגיב:

      שלום:) שיבולת שועל דקה גם תלך כאן? תפוח או אגס במקום בננה או חצי בננה זה אפשרי?
      תודה!

  2. סיגל הגיב:

    מוזר קצת שלא מערבבים את היבשים עם הנוזלים אלא שמים כל אחד בנפרד.. לא?
    למה לא לאחד בינהם בעצם?

    • אורי שביט הגיב:

      היי סיגל, הלכתי עם התהליך של המתכון המקורי, אפשר כמובן לערבב אותם, אנסה לבדוק את ההבדל בפעם הבאה 🙂

  3. ענת הגיב:

    היי אורי. אני רוצה להכין את זה לבת שלי בת השנה. מה אפשר לשים במקום שבבי השקדים? חשבתי להוסיף עוד שיבולת שועל במקום…

  4. מירי הגיב:

    אפשר לשים משהו אחר במקום התותים?
    אפשר רק בננה?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |