עוגת תפוזים נימוחה בציפוי קרם שוקולד-קפה

12 תגובות לפוסט

  1. נטע הגיב:

    העוגה יצאה מעולה! תודה על המתכון! האמת שהייתה אפילו עוד יותר טעימה יום למחרת, כשיצאה מהמקרר 🙂

  2. נמרוד קפון הגיב:

    ניסיתי אותה ויצאה מעולה, אכן לא שרדה יותר משעתיים בחוץ!
    אלא שהקמח המלא לדעתי קצת מכביד מדי. הייתי אולי מנסה להחליף בשקדים טחונים או להגדיל את הקמח הלבן ע"ח הקמח המלא.

    • אורי שביט הגיב:

      היי נמרוד, תודה על המשוב! מעניין, מעולם לא נתקלתי בבעיית עמידות איתה.. היא הפכה מאד יבשה או מה? זה יכול להיות סוג מסויים של קמח או לחילופין אפיית יתר שייבשה אותה.

  3. גבריאלה הגיב:

    במתכון שבקישור שנתת לי יש ביצים. היא לא טבעונית

    • אורי שביט הגיב:

      נכון, התכוונתי שתקחי ממנה את היחסים איך להוסיף פרג, לא שתכיני אותה 🙂 ככה מבינים איך זה עובד ומיישמים על מתכון אחר.

  4. אלי הגיב:

    עוגה טעימה אבל התפוררה לי..אולי בכל זאת לא יזיק להוסיף רסק תפוח עץ.

    • אורי שביט הגיב:

      היי אלי, מכיוון שנוסתה פעמים רבות אני יודעת שהמתכון עובד.. יתכן שמדובר בטמפרטורת תנור גבוהה מדי או אפיית יתר שייבשה אותה?

  5. נעמה הגיב:

    יצאה עוגה מעולה! תודה על מתכון קל ומוצלח 🙂

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |