חורף טבעוני: קדרת ירקות וערמונים ביין אדום

6 תגובות לפוסט

  1. adir_plus3 הגיב:

    וואי, זה נראה פשוט מעולה.
    אנסה בהזדמנות!

  2. דוד הגיב:

    נראה מצוין וכנראה גם הטעם בהתאם!

    תודה רבה 🙂

  3. לירון הגיב:

    כמה קריטיים הערמונים? ואם הם קריטיים האם אפשר להחליף אותם במשהוא שהוא לא פרי?

    • אורי הגיב:

      אפשר לוותר 🙂

      • לירון הגיב:

        וואו ניסיתי אתמול יצא מטמטם ברמות, הי אמור להספיק גם לארוע של היום ולא נישאר כמעט 🙂
        רציתי לדעת אם אפשר את הקמח להחליף בקמח אחר שהוא לא חיטה. כמו שיפון?

        • אורי הגיב:

          איזה כיף לשמוע 🙂 לא ניסיתי להסמיך עם שיפון.. יש מצב שזה יעבוד. אולי גם קורנפלור אבל צריך להיזהר שלא יווצר מרקם קמחי.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |