ריזוטו עגבניות אדמוני

10 תגובות לפוסט

  1. gmt הגיב:

    נראה ממש טוב … אולי אפשר איזה מתכון לתנור לעצלנים כמוני

  2. יעל הגיב:

    היי,
    המתכון נשמע מצוין! רציתי לשאול האם אפשר להכין יום קודם?
    תודה:)

  3. אילה הגיב:

    היי אורי,

    תודה על המתכון, הכנתי כמה פעמים ויצא נפלא. אני תוהה האם יהיה אפשר להחליף את האורז ריזוטו בגריסים (הגריסים יותר זולים :))

  4. אלה הגיב:

    קניתי את הספר שלך וזה המתכון הראשון שבא לי לנסות, אבל רציתי לשאול במה אפשר להחליף את היין? מים יתאימו?

    • אורי שביט הגיב:

      היי אלה, איזה כיף, תתחדשי! בגדול כן או פשוט לוותר. הוא מוסיף עומק טעמים והאלכוהול מתנדף ממילא, אם בגלל זה את נרתעת ממנו.

  5. Tamar Havkin הגיב:

    הי כבר זמן רב רוצה לשאול, אם אני רוצה להכין עם אורז עגול *מלא* , כמה מים ופסאטה להוסיף? תודה רבה

    • אורי שביט הגיב:

      היי תמר, שאלה מעולה – קשה לומר במדוייק כי משך הבישול כפול, זה אומר בחישה והספגה איטית במשך 40 דקות. בגדול הייתי מוסיפה עוד 150-300 מ"ל נוזל בסך הכל, אבל זה באמת לפי הצורך עד לריכוך. עוד אופציה זה לבשל את האורז המלא חצי בישול (תראי במתכון לעגבניות הממולאות שהעליתי לפני כמה ימים, זה בעמוד הבית) ואז להמשיך, זה יקצר את משך הבישול וגם יפחית את כמות הנוזלים שתצטרכי. בהצלחה!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |