עוגת אוכמניות וניל טבעונית של שי לי

6 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    שאלה קצת מוזרה אבל האם העוגה הזאת יכולה לעבוד כמאפינס או שכל הפואנטה היא ההפיכה? אני זקוקה למאפינס אוכמניות מהממות לאירוע וזה נראה הכי קרוב. תודה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי, עקרונית כן אבל אז האוכמניות יהיו בתחתית. הייתי מקמחת אותן ומוסיפה לבלילה אם את מתכננת להגיש בלי להפוך.

  2. yael הגיב:

    הכנתי את הגרסה המושחתת עם שינויים קלים: פחות שמן וכף קורנפלור נוספת במקום אינסטנט פודינג. את האוכמניות החלפתי בדובדבנים משומרים מסוננים. יצא מדהים! עושה כבר פעם שנייה.

  3. לאה הגיב:

    מדוע להכניס את העוגה לפריזר אם בכל מקרה היא תהיה במקרר כמה ימים לאכילה ספונטנית יומיומית?
    תודה

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |