עוגיות אמסטרדם טעימות וקלות להכנה

10 תגובות לפוסט

  1. דפי הגיב:

    היי אורי 🙂
    תוכלו בבקשה לפרט כמה זמן אפשר לשמור את העוגיות ואיך כדאי לאחסן / לחמם מחדש? תודה !

  2. שירי הגיב:

    לא יכולה לחכות להכין אותן! 😍 רציתי לדעת אם אפשר להמיר את שמן זרעי הענבים בעוד שמן קוקוס או בשמן אחר?

    • אורי שביט הגיב:

      היי שירי, אפשר להחליף בשמן צמחי אחר כמו חמניות (אני לא מתה על קנולה), לא בעוד שמן קוקוס, זה יהיה כבד ושומני מדי.

  3. סתיו הגיב:

    היי, אפשר להכין את העוגיות ללא אבקת סודה לשתיה? רגישה לטעם

  4. סיג הגיב:

    הי אורי, תודה על המתכון, רציתי לשאול כמה עוגיות את שמה בתבנית, כדי שלא ידבקו אחת לשניה?

  5. עירית הגיב:

    האם העוגיות יוצאות מתוקות מאוד? אני לא אוהבת. אפשר להפחית את כמות הסוכר? תודה!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |