קרעפלך טבעוניים: כיסוני בצק ממולאים

14 תגובות לפוסט

  1. אלינור הגיב:

    הי אורי,
    אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן?
    תודה מראש ושנה טוב ומתוקה 🍎🍯

  2. עירית הגיב:

    הי אורי 3>
    תודה על העמוד הזה
    את חושבת שאפשר להכין אותם יום יומיים לפני?

  3. לאורה הגיב:

    הכנתי היום. טעים מאוד, מאוד.
    חלק בישלתי במים רותחים וחלק אפיתי בתנור.
    לשני אופני הכנה תוצאות מאוד טעימות.
    תודה רבה.

  4. ורדה הגיב:

    אפשר לוותר על האגוזים? לשים משהו אחר במקומם?

  5. לאורה הגיב:

    הנחתי על נייר אפייה בלי לשמן בטמפ' 180 מעלות.
    לא מדדתי זמן אפייה.
    הקפאתי כמות גדולה לפני בישול או אפייה. בדקתי אפייה ובישול בלי להפשיר, ישר מהמקפיא.
    תוצאות היו טובות מאוד.
    תודה רבה אורי.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות