אומלט חומוס-תירס ועשבי תיבול

26 תגובות לפוסט

  1. אילונווי הגיב:

    עשיתי!!! רק בלי הטופו, ויצא מאוד מאוד טעים… קמח התירס ממש משפר את המרקם והטעם של חביתת חומוס.

    • שבתאי עוז הגיב:

      כל פעם שאני מכין התערובת נדבקת למחבת. איך נמנעים מהידבקות התערובת למחבת?

  2. לנה הגיב:

    הולכת להכין, רק בלי הטופו -כי אין בנמצא. אהבתי את המתכון, שידרוג חביב לחביתת חומוס! +פטריות, לא מושרות אני מרגישה שהחביתה הזאת חייבת פיטריות.

    🙂 אחלה מתכון תודה!

  3. הילה הגיב:

    גם אני עשיתי בלי הטופו ויצא ממש מצויין!
    תודה על עוד מתכון מעולה 😀

  4. נועה הגיב:

    אז למה רק לי זה יוצא יבש ובטעם של קמח.
    חשבתי להחליף חלק מכמות המים בחלב סויה או להוסיף רוטב סויה.
    מישהו ניסה? יכול לעבוד?

  5. אורלי הגיב:

    איזה קמח חומוס? קלוי או רגיל?

  6. שלי הגיב:

    היי עשיתי את החביתה בלי הטופו יוצא לי ממש סמיך ונראה לא אפוי..

    • אורי הגיב:

      יכול להיות שהמחבת היתה קטנה לכמות הבלילה והחביתה היתה עבה מדי ולכן בפנים לא מוכנה.

  7. רותי שמיר הגיב:

    מבקשת תחליף לקמח התירס (לאנשים שאסור להם לאכול קמח תירס). בתודה.

  8. שי הגיב:

    תודה רבה על המתכון אורי! יצא מדהים ואני לגמרי הולך לאמץ את החביתה הזאת (שהיא ללא ספק הרבה יותר מוצלחת וטעימה מכל חביתת חומוס שאי פעם יצא לי לטעום…)

  9. רות הגיב:

    לא אוהבת טופו מה ניתן לשים במקום

  10. אביה הגיב:

    היי אורי! שמעתי המון על החביתה שלך ובא לי לנסות
    אפשר במקום קמח תירס להשתמש בקמח עדשים כתומות?
    תודה!

  11. עדנה הגיב:

    אני גרדתי טופו בפומפייה והוספתי את שאר הדברים יצא נפלא וטעים מבלי להתעסק עם הבלנדר

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |