ביכורים טבעוניים: שבועות מן הצומח

12 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    מספר הכוסות במתכון הראשון לא ברורה

  2. אביטל הגיב:

    לחם דובדבנים-
    היי, אני לא טבעונית אבל המתכון מצא חן בעיניי מאוד וארצה לנסות להכין אותו.
    אשמח לדעת מה יכול להחליף את שמן הקוקוס- האם שמן זית טוב?
    תודה!

  3. פנחס שבות הגיב:

    זו כבר הפעם השנייה שאני רואה היום מתכון עם אספרגוס בבלוג על אוכל. 🙂 מעבר לזה, אהבתי את החזרה למקורות – שבמקרה הזה היא די טבעית כמובן, אבל מחדשת משהו בחג היפהפה הזה, מכל הבחינות. המנגולד עם המשמישים הוא אחד הרעיונות המעניינים שראיתי לאחרונה. אנסה ואעדכן… חג שמח!!

  4. פנחס שבות הגיב:

    טוב, אז לא התאפקתי – והכנתי את סלט המנגולד והמשמשים כסלט בפני עצמו לאשתי, לארוחת ערב קצת אחרת (אנחנו לא טבעונים). יצא מדהים, מעולה ומושלם. כשזה חם, ישר מהמחבת, קשה לעצור… תודה וחג שמח!

  5. נעה הגיב:

    אהלן,
    בתבשיל של המנגולד כתבת להפריד את העלים מהגבעולים. האם בעלים עצמם לא משתמשים.?
    תודה וחג שמח

    • אורי הגיב:

      צודקת! את העלים מוסיפים בשלב השני. מתחילים בטיגון הגבעולים שדורשים קצת יותר זמן.

  6. assaf הגיב:

    מאוד מעניין

  7. תמר הגיב:

    היוש אורי יתאים להוסיף לאורז המלא עם האספרגוס גם עגבניות מיובשות ו/או פטריות פורציני מיובשות? אם כן כדאי להשרות
    במים חמים לפני שמוסיפים? תודה רבה וחג שמח

    • אורי שביט הגיב:

      מחכה לתשובתך אם יש לך את הספר 🙂 לגבי העגבניות המיובשות, בהחלט יכול להשתלב, אם יש לך שרי מיובשות עוד יותר טוב!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |