אפוי או מטוגן: פלאפל עדשים שחורות עם בורגול

4 תגובות לפוסט

  1. טלי הגיב:

    היי אורי, תודה על המתכון.
    האם קריטי להשרות 8 שעות? יש לי עדשים שהשריתי כשעה והקפאתי במנות, יעבוד?

    • אורי שביט הגיב:

      היי טלי, רצוי להשרות למצב שהעדשים ספחו מספיק נוזלים ומספיק רכות לטחינה. יש סיכוי טוב שאחרי הפשרה זה יהיה בסדר אבל אם יש לך זמן, הפשירי והשרי עוד שעה שעתיים או אפילו פחות, אפשר גם השרייה קצרה במים רותחים.

  2. אסנת הגיב:

    בהחלפת בורגול בקינואה – קינואה מבושלת? אחרי השרייה? מה עם קוסקוס עבה זה גם יכול להיות תחליף אם אין לי משהו אחר כרגע…?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |