גלידת שוקולד-קוקוס טבעונית

10 תגובות לפוסט

  1. חן הגיב:

    אדיר! אפשר להחליף את הקשיו באגוזי מלך?

    • אורי הגיב:

      היי חן, אני חוששת שלא – לקשיו תכונות שונות והוא מסייע ביצירת מרקם קרמי, בניגוד לאגוזי המלך הקריספיים.. אבל נראה לי שגם מקדמיה יתאימו.

  2. me הגיב:

    היי, תגידי, במידה ויש לי בבית בלנדר שלא מצליח לטחון קרח, (לעומת זאת אל דאגה לגבי הקשיו אני די מסודרת), האם לדעתם הגיוני פשוט לדלג על שלב הקרח, ופשוט לשים הכל במקפיא לכמה שעות? או שזה ייצא בעייתי מבחינת המרקם?

  3. מירית הגיב:

    מה הכוונה לטחון תוך כדי דחיסה?

    • אורי הגיב:

      בבלנדרים חזקים (בסגנון ויטמיקס) יש דוחסן, מין מוט כזה שמאפשר דחיפה של החומרים לכיוון הסכין תוך כדי טחינה. אם אין אז אין 🙂

  4. אופירה הגיב:

    אם יש לי בלנדר רגיל, לא ויטמיקס- הוא יטחן קרח?

  5. אופירה הגיב:

    מה פרוש נוזל או קרם קוקוס?אפשר חלב קוקוס שהוא במצב נוזלי? אני קונה AROY-D אבל אירי קירור רק החלק העליון נהיה קשה.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |