סלסת מלפפונים
וריאציה שמחברת בין הסלט הרוסי-פולני עם השמיר לבין עוקצנות סחוגית לקיבוץ גלויות ירקרק. סבתא של לני לימדה אותו את הפטנט ואני מעבירה הלאה – הקפידו לסחוט היטב את המלפפונים!
2 מלפפונים מגורדים וסחוטים היטב מנוזלים
1/2 פלפל ירוק גדול, מנוקה מגרעינים וקצוץ דק
חופן שמיר קצוץ
מעט שמן זית
מלח ים אטלנטי, פלפל לבן
+ מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול. מניחים 5 דקות לכבישה קלה ומגישים.
תגיות: אורי שביט, סלסת מלפפונים, סלט מלפפונים, מללפון כבוש, מתכון מלפפונים כבושים
קטגוריות: כריכים, ממרחים והברקות