חמין טבעוני: אהבה ממבט שני

21 תגובות לפוסט

  1. מישי הגיב:

    האם אפשר להכין את זה בסלואו-קוקר במקום בתנור?
    קיבלתי אחד כזה לחג ואין לי מושג מה לעשות בו:-)
    http://www.amazon.com/Crock-Pot-SCCPVL610-S-6-Quart-Programmable-Stainless/dp/B004P2NG0K/ref=sr_1_19?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1356629368&sr=1-19

  2. רנה הגיב:

    נראה טוב

  3. בלה הגיב:

    אורי, אפשר להחליף את הפריקי באורז מלא?

  4. רויטל הגיב:

    מעולה! פעם ראשונה שחמין מצליח לי.
    בדיוק היו לי עדשם מונבטות, והחלפתי את החיטה הירוקה בחיטה מלאה רגילה (זה מה שהיה). היא צורכת כנראה אותה כמות נוזלים, כי יצא בול.
    טעים ממש ממש 🙂 תודה!!!

  5. איתי רון הגיב:

    איך את מתגברת על בעיית הגזים שהעדשים השחורות, החיטה והבטטה יוצרים? הכנתי משהו דומה, כנראה לא ממש מוצלח כי חטפתי כאבי בטן איומים מרוב גזים.
    אשמח לתשובה.

    איתי

    • אורי הגיב:

      היי, אישית לא חשתי בבעיה ובטח שזה לא שונה מהשפעה של חמין קלאסי. אולי תעזור השרייה ממושכת של העדשים השחורות.

    • לולי הגיב:

      אמא שלי משרה את הקטניות עם כפית סודה לשתיה. עוזר לבעיית הגזים

  6. רויטל הגיב:

    אגב, אורי, למה הכוונה בשיני שום מעוכות? (לא שמתי כי לא היה לי, אבל בפעם הבאה)

    • אורי הגיב:

      הכוונה שיניים שלמות שנתת להן "מכה" כזאת עם הצד של הסכין, מעכת או "שברת" אותן קצת, זה עוזר בחילוץ הבשומת שלהן לתוך התבשיל.

  7. נועה הגיב:

    נראה פיצוץ, יוכן בקרוב, תודהההה

  8. רות הגיב:

    החלפתי את החיטה בשעועית אדומה ואת העדשים השחורות באדומות ויצא מהמם וטעים תענוג!!! בחוץ ירד שלג ובבית חם ונעים, היו לי אורחים שממש ליקקו את האצבעות. תודה!!!

  9. עופרי הגיב:

    כשהייתי אכלנית בשר אהבתי מאוד שילוב של יין אדום בקדירה, האם לדעתך זה יכול להתאים גם פה?

  10. אילונווי הגיב:

    עשיתי עם גריסים במקום חיטה, על האש רק שעתיים ויצא ממש טעים ומזין 🙂

  11. חגית הגיב:

    שלום אורי,
    איזה גודל סיר מתאים למתכון?

  12. יוני הגיב:

    כיום אפשר לבשל את האוכל עם סיר חשמלי

  13. שלמה ארד הגיב:

    אורי שלום

    ראשית אני מאוד נהנה לקרוא את הבלוג שלך, את הכתבות והמתכונים

    שנית יש לי תוספת מצויינת טבעונית לכל חמין שמתבשל בנוזלים.

    ראשית צריך שקית בד לחמין ( יש בניצת הדובדבן)

    קוצצים בצל גדול ומזהיבים במחבת גדולה

    מוסיפים חבילה גדולה של פטריות פורטובלו מקולפות וקצוצות דק

    מוסיפים 2 עגבניות קצוצות פטרוזיליה ומי שאוהב כוסברה

    מלח פלפל שחור כורכום ובהרט וכוס אורז פרסי שטוף

    מוסיפים את השקית לחמין כך שהיא שקועה בתוך הנוזלים,

    מבטיח לך שהתוספת משדרגת כל חמין.

    בברכה:

    שלמה

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות