הרינג טבעוני: מתכון לפטריות יער כבושות

6 תגובות לפוסט

  1. הדסה הגיב:

    היי תודה אורי, נראה מושלם. פתאום מתגעגעת להרינג משנות הטבעונות. רק לא מבינה מה זה לקרוע לרצועות פטריות יער. ממש בלי סכין רק עם הידיים? כי בתמונה הן נראות פרוסות יפה לא?

    • אורי שביט הגיב:

      ממש בלי סכין! ממליצה לאמץ את השיטה עבור הפטריות האלה תמיד. פשוט מפרידים אותן לרצועות בידיים, ככה המרקם הכי מוצלח.

  2. Amitai Sandy הגיב:

    נשמע מעניין מאוד, אכין לאבא שלי ואנסה לגרום לו לטעום בעיניים עצומות.
    איזה סוג פטריות אלה "פטריות יער"? ירדן? מלך היער?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, אלה פטריות ירדן או פטריות אויסטר, שמגיעות באשכולות ונראות כמו צדפות גדולות. מחכה לתוצאות הניסוי!

  3. דנה הגיב:

    וואוו, יצא פשוט מעולה! הכנתי אתמול וניסיתי ממש עכשיו (אחרי לילה במקרר). איזה כיף! תודה רבה על המתכון ?

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט