הרינג טבעוני: מתכון לפטריות יער כבושות

6 תגובות לפוסט

  1. הדסה הגיב:

    היי תודה אורי, נראה מושלם. פתאום מתגעגעת להרינג משנות הטבעונות. רק לא מבינה מה זה לקרוע לרצועות פטריות יער. ממש בלי סכין רק עם הידיים? כי בתמונה הן נראות פרוסות יפה לא?

    • אורי שביט הגיב:

      ממש בלי סכין! ממליצה לאמץ את השיטה עבור הפטריות האלה תמיד. פשוט מפרידים אותן לרצועות בידיים, ככה המרקם הכי מוצלח.

  2. Amitai Sandy הגיב:

    נשמע מעניין מאוד, אכין לאבא שלי ואנסה לגרום לו לטעום בעיניים עצומות.
    איזה סוג פטריות אלה "פטריות יער"? ירדן? מלך היער?

  3. דנה הגיב:

    וואוו, יצא פשוט מעולה! הכנתי אתמול וניסיתי ממש עכשיו (אחרי לילה במקרר). איזה כיף! תודה רבה על המתכון ?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות