הרינג טבעוני: מתכון לפטריות יער כבושות

6 תגובות לפוסט

  1. הדסה הגיב:

    היי תודה אורי, נראה מושלם. פתאום מתגעגעת להרינג משנות הטבעונות. רק לא מבינה מה זה לקרוע לרצועות פטריות יער. ממש בלי סכין רק עם הידיים? כי בתמונה הן נראות פרוסות יפה לא?

    • אורי שביט הגיב:

      ממש בלי סכין! ממליצה לאמץ את השיטה עבור הפטריות האלה תמיד. פשוט מפרידים אותן לרצועות בידיים, ככה המרקם הכי מוצלח.

  2. Amitai Sandy הגיב:

    נשמע מעניין מאוד, אכין לאבא שלי ואנסה לגרום לו לטעום בעיניים עצומות.
    איזה סוג פטריות אלה "פטריות יער"? ירדן? מלך היער?

  3. דנה הגיב:

    וואוו, יצא פשוט מעולה! הכנתי אתמול וניסיתי ממש עכשיו (אחרי לילה במקרר). איזה כיף! תודה רבה על המתכון ?

השאר תגובה ל Amitai Sandy

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות