פנקייקס טבעוניים: הדרך הרכה לפתוח שנה מתוקה

13 תגובות לפוסט

  1. ענת הגיב:

    אז זהו שה…להפוך…נראה לי בעיתי 😉 לא מתפרק אצל כולם כמו אצלי ? חוץ מזה, ראיתי את אבישג בפאנל בבית תמי והיא באמת מתוקה ומהווה השראה…

    • אורי הגיב:

      גם אני חששתי. הכנתי פנקייקס לא מאד גדולים, נעזרתי בתמיכה של מזלג מהצד, וידאתי שהם יציבים מלמטה והופ! בבת אחת! גם עם טיפה נוזלת בלילה הצידה או פרוסת פרי אחת זזה, זה לא התפרק ועדיין נראה יפה מאד! אחרת לא הייתי לוקחת אותם לטלוויזיה 😉

    • יונית הגיב:

      האם לדעתך אפשר במקום להפוך, לשים מכסה מעל המחבת כדי שהחלק העליון יתבשל באדים?

      • אורי הגיב:

        לדעתי זה עלול להיות בעייתי קצת גם מבחינת המרקם של החלק העליון (שייצא יותר "מבושל" מאשר מטוגן) וגם מבחינת הזמן שעלול בינתיים לגרום לחריכה של החלק התחתון. אבל אפשר לנסות עם הראשון ולראות מה יוצא 😉

  2. רנה הגיב:

    יופי של מתכונים

  3. עומר הגיב:

    שלום אורי,
    תודה על המתכונים המעולים.
    רציתי לבקש גרסה טבעונית למרק השפטה שאני מתגעגע אליו…
    תודה 🙂

    • אורי הגיב:

      תודה עומר! אני לא בטוחה שאני מספיק בקיאה כדי ל"טבען" מרק כזה.. יכול לשלוח לי קישור למתכון לא טבעוני מוצלח כדי שאבדוק?

      • עומר הגיב:

        תודה אורי. אם לקחת את הקישור, את יכולה למחוק את התגובה הקודמת שלי? בכל זאת קצת לא נעים לשים קישור למתכון בשרי בבלוג טבעוני… 🙂

  4. שבלולה הגיב:

    שלום,
    האם המתכון הוא טוב אם אשתמש רק עם קמח לבן?
    מה זה סוכר דמררה? וסוכר חום זה טוב במקום?
    והאם הקינמון נחוץ מאוד? האם יוצא טוב בלי?
    אני מנחשת שחלק מהשאלות שלי מטופשות.
    פעם קודמת שעשיתי פנקייק טבעוני לפני כמה חודשים ממתכון אחר יצא נוראי ומתפרק מאוד.
    מקווה שהפעם יצא לי טעים וטוב 🙂
    אשמח לתשובה, תודה. 🙂

    • אורי הגיב:

      היי שבלולה, אפשר בהחלט מקמח לבן, סוכר דמררה זה סוכר חום בהיר והקינמון מתאים כאן אבל אני מניחה שהוא לא חובה. בכל מקרה ממליצה מאד להכין גם את המתכון הזה, שהוא יותר פשוט ומהיר ואולי יתאים יותר לחוויה מתקנת 🙂
      https://vegansontop.co.il/vegan-pancakes-3/

  5. מיכל הגיב:

    שלום
    האם אפשר שכל הקמח יהיה קמח כוסמין?
    תודה 😆

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות