Video Recipe: Vegan Lentil Flour Omelet

אוגוסט 22, 2015 מאת:

An easy-to-make version of the Israeli vegan hit, with just a few ingredients and a super tasty result!

Filmed and published by "The Vegan Woman". Click for recipe and tips!

למתכון הכתוב בעברית

For more recipes in English click here

Print Friendly

5 תגובות לפוסט

  1. סקובידו הגיב:

    תודה רבה! אך האם האומלט לא יצא לך מעט עיסתי ורטוב מבפנים? זה תמיד מה שקורה לי אם אני לא מקפיד על עובי מאוד דקיק, כמו בלנדוור, לא משנה כמה אטגן את זה.

    • אורי הגיב:

      האמת שבדרך כלל זה יוצא נהדר, אבל האומלט באמת לא צריך להיות מאד עבה וגם לא דקיק כנייר. עובי סטנדרטי של חביתה עובד.

  2. רינה הגיב:

    הכנתי ויצא רך ודביק בפנים
    אבל טעים
    אנסה בתנור

    • אורי הגיב:

      מציעה בפעם הבאה – תערובת דלילה יותר, שכבה דקה יותר במחבת ולצרוב מספיק זמן. בהצלחה!

  3. הילה הגיב:

    היי אורי,
    בסרטון את אומרת שהקמח שהשתמשת בו הוא homemade.
    בשל המחיר הגבוה של קמח העדשים האדומות לעומת המחיר של עדשים אדומות בלבד תהיתי כיצד ניתו להכין כזה קמח בבית.
    האם את רק טוחנת את העדשים בפוד פרוססור? צריך להוסיף קורנפלור? לאפות/לטגן את העדשים/להעביר אותן תהליך אחר כלשהו?
    לתשובתך אודה 🙂

השאר תגובה

טבלאות פינוק של כרמית
בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games