קראמבל תפוחים ואגסים סופר טעים

10 תגובות לפוסט

  1. הדס הגיב:

    הכנתי בלי אגסים, ועם שמן קנולה. יצא טעים מאוד, תודה על המתכון!

      • קרן הגיב:

        האם זה עובד רק עם תפוחי גרני סמיט?

        • אורי שביט הגיב:

          לא חובה אבל רצוי – כי הם מוצקים ויציבים ולא יתפוררו ויהיו קמחיים כאלה באפייה.

          • אילנה הגיב:

            תקשיבי המתכון פיגוז טעים ברמות. עשיתי שני שינויים במקום הקמח קוסמין השתמשתי בקמח קוקוס ובמקום הרימונים השתמשתי בחמוציות קפואות פיזרתי ואז הכנסתי לתנור. פשוט מעדן אלוהי. תודה יקרה🥰

        • מיכל הגיב:

          מה ההבדל אם אבחר שמן צמחי אחר, ולא שמן קוקוס? יהיה הבדל בטעם או במרקם? למה הרבה מתכונים טבעוניים בוחרים דווקא בשמן קוקוס? תודה רבה!

          • אורי שביט הגיב:

            היי מיכל, עקרונית אפשר – הסיבה שאני משתמשת בשמן קוקוס היא בעיקר בגלל המרקם החמאתי שלו, הוא יותר כבד ושומני ועשיר משמן אחר. גם הטעם מוסיף, אבל אם לא אוהבים יש שמן קוקוס מזוכך שאין לו טעם וריח בכלל (למשל של משק לין, אפשר להזמין און ליין).

          • יורם הגיב:

            כדאי לנסות עם שמן זרעי ענבים

  2. עדית הגיב:

    מכינה עכשיו. בערב חג להגיש קר? איך לחמם? לשמור במקרר?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, בגדול עדיף להשאיר בחוץ בלי כיסוי כדי שלא יאבד פריכות. אבל אפשר גם לכסות רק אחרי שמתקרר לגמרי ולהכניס למקרר. לחמם בלי כיסוי כמה דק בתנור לפני ההגשה (לא חובה אבל זה נחמד וגם יחזיר את הפריכות לקראמבל)

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |