במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

11 תגובות לפוסט

  1. תמירה הגיב:

    הרוטב לא מכסה את הירקות אז הם נשארים בצורתם המקורית ולא מקבלים טעם של הרוטב.כנ"ל הטופו.

    • אורי שביט הגיב:

      היי תמירה, מצטערת אם התאכזבת, הירקות והטופו אכן לא מכוסים ברוטב אבל הם "שוכבים בו" כך שחצי מהפרוסה כן בתוך הרוטב. מלמעלה מזלפים שמן וכמובן שאפשר ומומלץ להגיש עם מעט מהרוטב מעל.
      אם התנור חזק ומאד מייבש, אפשר להתחיל את הצלייה עם תבנית מכוסה ורק לקראת הסיום להסיר את הכיסוי להשחמה. ככה הרוטב והאדים יישארו בפנים.

  2. מירי הגיב:

    הכנתי אתמול. בטעות עם טופו רגיל. יצא מעולה!!!!!

  3. אורי שביט הגיב:

    מחכה לתוצאות!! <3

  4. מורן הגיב:

    מתכון שמח, פשוט וצבעוני, כייף! תודה

  5. Shira הגיב:

    תודה על המתכון המדהים!
    בריא, קל, טעים ויפה בעין. מי צריך יותר?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |