טראפלס שוקולד טבעוניים הכי קלים ומהירים בעולם

20 תגובות לפוסט

  1. אפרת הגיב:

    תודה…גם פשוט וקל וגם נראה טעים

  2. בשמת כוכב הגיב:

    ניסיו שעומד כרגע במקרר:
    בסיס הטראפלס עם קרם קוקוס, ובתוספת של קוואקר ואוכמניות מיובשות – הכוונה היא להכין אופציה לכדורי שוקולד.
    אני מחפשת משהו שהילדים יאהבו גם, דהיינו שיהיה בהחלט שוקולדי, אבל יותר אוורירי.
    תודה בכל מקרה בנתיים,
    בשמת 😛

  3. הילי הגיב:

    לבשמת כוכב: תוסיפי לתערובת השוקולד פצפוצי אורז או קינואה (להשיג בכל חנות טבע) – ותקבלי כדורי שוקולד אווריריים שילדים ימותו עליהם.

  4. הילי הגיב:

    בהתחשב בכל המתוקים שרצים פה לאחרונה, נראה לי שתאהבי את הלינק הזה:
    http://ohsheglows.com/2012/01/05/top-21-vegan-dessert-recipes-of-2011/

  5. אלה הגיב:

    הצלת אותי…
    בירושלים קשה להשיג קינוח טבעוני מפנק והייתי חייבת משהו מהיר ומנחם… 🙂

  6. ליאור הגיב:

    מעולה למדי! יצאו כ-30 כדורים נהדרים.

  7. תום הגיב:

    נראה יאמי. אני מנסה את המתכון כעת, אך לצערי קרם הקוקוס (או השומן עצמו) נפרד מהשוקולד המומס… מדוע? אשמח לעזרה! תודה רבה.:)) שנה יפה!

  8. טלי הגיב:

    הי אורי, תודה על המתכון המעולה ובכלל על הבלוג המצוין שלך! נגלה שנייה עכשיו במקרר. שתי שאלות: 1. מקרר או מקפיא? שואלת כי הכדורים מהנגלה הקודמת נדבקו אחד לשני. 2. קראתי משהו על החשיבות הרפואית של שוקולד, בזכות ריבוי פלבנואידים נוגדי חימצון, ויש שם המלצה לשימוש בשוקולד מריר לאפייה לא ממותק, את יודעת על זה משהו? איפה אפשר לרכוש? זה הקישור:
    http://www.doctors.co.il/ar/13671/%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94%3A+%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93+%D7%98%D7%95%D7%91+%D7%9C%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA+
    תודה ולילה טוב, טלי

    • אורי הגיב:

      לא מאמינה שפספסתי ולא הגבתי, סליחה.. בכל מקרה – אני מקררת במקרר בלבד. אם הטראפלס מצופים הם לא אמורים להידבק, בכל מקרה כדאי להניח אותם על הצלחת או בכלי כשהם מרווחים מעט.

      לגבי השוקולד – אני מניחה ששוקולדים איכותיים ניתן למצוא בחנויות המתמחות באפייה (יש כמה כאלה, תלוי באזור מגוריך), אם את לא מקפידנית ממש אז שוקולד מריר 60 אחוז ומעלה הוא בהחלט מצוין (היא גם ציינה אותו כאופציה).

  9. קובי הגיב:

    הי
    מה עדיף, חל"ס או קרם קוקוס?
    תודה
    קובי

  10. אשלי הגיב:

    אם אני רוצה להכין את הכדורים בצורות, כלומר תבניות סיליקון כאלה שמיועדות לטראפלס, אפשר למלא את התבניות ישירות בקרם השוקולד הנוזלי ולהעביר למקרר/ מקפיא להתייצבות? 🙂

  11. אחת שניסתה הגיב:

    מתכון גרוע. הקרם מתקרר לפני שכל השוקולד נמס וזה הורס את כל המרקם. הלך השוקולד, הלך קרם הקוקוס והלך הקינוח להערב. לא מאמינה שסמכתי על השטות הזאת ולא הכנתי בצורה נורמטיבית.

    • אורי שביט הגיב:

      לפני שחורצים דינו של מתכון שנבדק ונוסה היטב, מומלץ לשאול מה עלול היה לגרום לבעיה – במקרה הזה כנראה טמפרטורה נמוכה בחדר או חלב שלא חומם מספיק. אפשר להחזיר לחימום יחד בסיר או אפילו במיקרו והכל יסתדר. אגב "השטות הזו" זו שיטה מסורתית להכנת גנאש שוקולד (הבסיס לטראפלס) בקונדיטוריה הצרפתית.

  12. רוני הגיב:

    הכנתי בדיוק כפי שאמרת ויצא דליל מדי, לא הצלחתי לכדרר אותם 🙁

    • אורי שביט הגיב:

      כלומר, גם אחרי קירור ממושך התערובת לא התייצבה? במצב כזה כנראה שהוספת קצת יותר מדי חלב.. הייתי מחממת מחדש ומוסיפה שוקולד.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |