קפיצה ליפן: חציל דנגאקו וסלט אצות ברוטב גומא

3 תגובות לפוסט

  1. אבישג גורדין הגיב:

    אורי, איזה כייף לראות את זה מהעיניים שלך! בעיני, אין על אוכל יפני, על האיכות של המרכיבים מול הניואנסים של הטעמים העדינים. היה תענוג גדול לארח ובוודאי נעשה זאת שוב בקרוב!

  2. אבישג גורדין הגיב:

    הי איריס,
    כשאמרתי טחינה לבנה התכוונתי לטחינה שאינה משומשום מלא, שהיא כהה יותר. הלבנה אמנם עם פחות ערכים תזונתיים אבל הטעם שלה עדין יותר ודומה יותר לממרח שומשום שיש ביפן.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |