קפיצה ליפן: חציל דנגאקו וסלט אצות ברוטב גומא

3 תגובות לפוסט

  1. אבישג גורדין הגיב:

    אורי, איזה כייף לראות את זה מהעיניים שלך! בעיני, אין על אוכל יפני, על האיכות של המרכיבים מול הניואנסים של הטעמים העדינים. היה תענוג גדול לארח ובוודאי נעשה זאת שוב בקרוב!

  2. אבישג גורדין הגיב:

    הי איריס,
    כשאמרתי טחינה לבנה התכוונתי לטחינה שאינה משומשום מלא, שהיא כהה יותר. הלבנה אמנם עם פחות ערכים תזונתיים אבל הטעם שלה עדין יותר ודומה יותר לממרח שומשום שיש ביפן.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות