ואולי תבוא איזו נחמה

7 תגובות לפוסט

  1. נועה הגיב:

    נראה נהדר, ואיזה פוסט מרגש. יישר כוח .

  2. למי יש חשק לאכול ולבשל אחרי שבוע כזה שכל יום כל היום יש אזעקות.

  3. אני הגיב:

    הי
    זה נראה מדהים. אבל ההוראות לא הכי ברורות לי.
    לא הבנתי איך בדיוק מרכיבים את זה. מה זה חלק אחד של בצק הפילו? זה אחד מה4 חלקים שצריך לחתוך? או ש4 החלקים נועדו בשביל ה4 מנות?

    נכינים את הטארט הפוך, נכון? מחזירים לתנור ל5 דקות אחרי כל שכבה? הבנתי נכון?
    כמה שכבות אמורות לצאת?

    תודה מראש

    • אורי הגיב:

      אני אנסה לפשט: דפי פילו הם גדולים למדי ומאד דקים. אז אנחנו מכינים בעצם תחתית שמורכבת מחמישה דפים שמונחים אחד על השני עם הברשה של שמן ביניהם. אחרי שיש חמש שכבות כאלה (5 דפי פילו אחד על השני) חותכים אותן יחד בסכין לרבעים. כל רבע הוא לטארט אחד. אופים פעם אחת הפוך כשהרבע (שמורכב מ-5 רבעי דפים) מכסה את הטארט.

  4. לירז הגיב:

    אם אני עושה טארט אחד גדול מבצק עלים, אני גם צריכה לעשות שכבות? כמה בצק לשים בתבנית?

    • אורי הגיב:

      היי לירז, אין צורך לשים שכבות – בצק העלים כבר עשוי משכבות רבות. הייתי מרדדת אותו מעט ומשתמשת בעלה אחד של בצק לכיסוי הטארט.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |