ריזוטו טבעוני: קטיפתי, ירוק ואביבי

2 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    אני באמצע הבישול ותוהה בליבי האם הוא צריך להתבצע על אש קטנה? בינונית? וגם, מה קורה אם אין אורז ריזוטו אלא סתם אורז בסמוי/ פרסי?

    • אורי הגיב:

      היי דנה, עובדים מעל להבה גבוהה, אני אציין זאת באמת. ולגבי האורז, המרקם של אורז לריזוטו שונה מזה של אורז אחר, בדיוק בגלל רמת העמילנים שלו, הריכוך החיצוני והנגיסות הפנימית. בקיצור, סיכוי גבוה שיהפוך לדייסה אבל מי יודע 😉

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |