קרעפלך טבעוניים: כיסוני בצק ממולאים

20 תגובות לפוסט

  1. אלינור הגיב:

    הי אורי,
    אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן?
    תודה מראש ושנה טוב ומתוקה 🍎🍯

  2. עירית הגיב:

    הי אורי 3>
    תודה על העמוד הזה
    את חושבת שאפשר להכין אותם יום יומיים לפני?

  3. לאורה הגיב:

    הכנתי היום. טעים מאוד, מאוד.
    חלק בישלתי במים רותחים וחלק אפיתי בתנור.
    לשני אופני הכנה תוצאות מאוד טעימות.
    תודה רבה.

  4. ורדה הגיב:

    אפשר לוותר על האגוזים? לשים משהו אחר במקומם?

  5. לאורה הגיב:

    הנחתי על נייר אפייה בלי לשמן בטמפ' 180 מעלות.
    לא מדדתי זמן אפייה.
    הקפאתי כמות גדולה לפני בישול או אפייה. בדקתי אפייה ובישול בלי להפשיר, ישר מהמקפיא.
    תוצאות היו טובות מאוד.
    תודה רבה אורי.

  6. דניאל הגיב:

    לא מבשלים אותם בתוך מרק?

  7. אושרת הגיב:

    הבצק יצא דביק ומאוד לא נוח לעבודה גם כשהוספתי קמח. היה בלתי אפשרי לקרוץ עיגולים שישמרו על הצורה שלהם, להכניס בו מילוי ולסגור. זרקתי אותו ואת המלית הכנסתי לדפי אורז.

    • אורי שביט הגיב:

      היי אושרת, מצטערת לשמוע! באיזה קמח השתמשת? נתת לבצק לנוח? זה מתכון שנוסה הרבה פעמים על ידי ועל ידי אחרים אז זה מוזר..

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |