Video Recipe: Vegan Lentil Flour Omelet

5 תגובות לפוסט

  1. סקובידו הגיב:

    תודה רבה! אך האם האומלט לא יצא לך מעט עיסתי ורטוב מבפנים? זה תמיד מה שקורה לי אם אני לא מקפיד על עובי מאוד דקיק, כמו בלנדוור, לא משנה כמה אטגן את זה.

    • אורי הגיב:

      האמת שבדרך כלל זה יוצא נהדר, אבל האומלט באמת לא צריך להיות מאד עבה וגם לא דקיק כנייר. עובי סטנדרטי של חביתה עובד.

  2. רינה הגיב:

    הכנתי ויצא רך ודביק בפנים
    אבל טעים
    אנסה בתנור

    • אורי הגיב:

      מציעה בפעם הבאה – תערובת דלילה יותר, שכבה דקה יותר במחבת ולצרוב מספיק זמן. בהצלחה!

  3. הילה הגיב:

    היי אורי,
    בסרטון את אומרת שהקמח שהשתמשת בו הוא homemade.
    בשל המחיר הגבוה של קמח העדשים האדומות לעומת המחיר של עדשים אדומות בלבד תהיתי כיצד ניתו להכין כזה קמח בבית.
    האם את רק טוחנת את העדשים בפוד פרוססור? צריך להוסיף קורנפלור? לאפות/לטגן את העדשים/להעביר אותן תהליך אחר כלשהו?
    לתשובתך אודה 🙂

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |