Video Recipe: Vegan Lentil Flour Omelet
אוגוסט 22, 2015
An easy-to-make version of the Israeli vegan hit, with just a few ingredients and a super tasty result!
Filmed and published by "The Vegan Woman". Click for recipe and tips!
For more recipes in English click here
תגיות: ori shavit, the vegan woman. lentils, omelet, חביתה טבעונית, חביתה, חביתת עדשים
קטגוריות: Israeli Vegan Recipes, פוסט נבחר, מתכוני וידאו
תודה רבה! אך האם האומלט לא יצא לך מעט עיסתי ורטוב מבפנים? זה תמיד מה שקורה לי אם אני לא מקפיד על עובי מאוד דקיק, כמו בלנדוור, לא משנה כמה אטגן את זה.
האמת שבדרך כלל זה יוצא נהדר, אבל האומלט באמת לא צריך להיות מאד עבה וגם לא דקיק כנייר. עובי סטנדרטי של חביתה עובד.
הכנתי ויצא רך ודביק בפנים
אבל טעים
אנסה בתנור
מציעה בפעם הבאה – תערובת דלילה יותר, שכבה דקה יותר במחבת ולצרוב מספיק זמן. בהצלחה!
היי אורי,
בסרטון את אומרת שהקמח שהשתמשת בו הוא homemade.
בשל המחיר הגבוה של קמח העדשים האדומות לעומת המחיר של עדשים אדומות בלבד תהיתי כיצד ניתו להכין כזה קמח בבית.
האם את רק טוחנת את העדשים בפוד פרוססור? צריך להוסיף קורנפלור? לאפות/לטגן את העדשים/להעביר אותן תהליך אחר כלשהו?
לתשובתך אודה 🙂